22BET Danmark

22Bet Danmark er en ny væddemålsplatform, der blev lanceret i 2017 af Techsolutions Group Limited , et solidt selskab med base i Cypern, der har fungeret i online væddemålssektoren i mere end 20 år. 

Siden starten har 22Bet oplevet en konstant og eksponentiel popularitetsvækst og er blevet et referencepunkt for alle dem, der ønsker at spille og spille, især i Danmark .

Alt dette på grund af dets bonusser , dets meget fordelagtige kampagner, dets brede tidsplan for sportsbegivenheder med odds over gennemsnittet og også dets enorme og komplette casino. 

Desuden viser det faktum, at portalen er oversat til mere end 50 sprog, at 22Bet Danmark er et ægte internationalt væddemålscenter , meget populært i Europa og bruges af professionelle og ikke-professionelle spillere.

22BET Danmark opererer på markedet med en international spillicens frigivet af eGaming Authority of Curacao , så det er et sikkert og pålideligt sted, der krypterer data for at beskytte dine personlige oplysninger og transaktioner.

Med hensyn til brugervenlighed er 22bet Danmark et af de bedste spilwebsteder : det er simpelt og intuitivt, grænsefladen er let at forstå, og det grafiske design giver hjemmeskærmen elegance og finjustering.

Tilmelding hos 22Bet Danmark

22bet Denmark Registration
22bet Denmark registration form

Den registrering proces på sitet er meget let og hurtigt, så du ikke behøver at være bekymret over det. Når du er på startsiden, skal du blot klikke på knappen ” Registrer ”, udfyld registreringsformularen, vælge valuta, acceptere vilkårene og tilmeldingen er næsten afsluttet. Du modtager en underretning i din indbakke med et bekræftelseslink til validering af din konto, og det er det!

Husk, at de personlige oplysninger, du indtaster, skal være korrekte, fordi, som du helt sikkert ved, er spil forbudt for personer under 18 år, og 22-bet Danmark vil kontrollere disse oplysninger i overensstemmelse med alle europæiske regler om onlinespil. 

For at bevise din identitet bliver du bedt om at sende et scannet billede af et gyldigt dokument, hvor dataene logisk set skal svare til dataene i registreringsformularen. Hvis der er et problem med det, kan din konto blive annulleret.

Other languages:

22Bet Sportsplan for sportsvæddemål

22bet Denmark sports betting
22bet Denmark sports betting interface

Den sportsvæddemål tidsplan af 22Bet i Danmark er uovertruffen. Der er en lang liste over sportsbegivenheder at spille på, der inkluderer fodbold, ishockey, badminton, basketball, billard, hestevæddeløbsspil, hundevæddeløb (greyhounds), Durak, innebandy, Futsal, motorcykler, håndbold, vandpolo, volleyball, rugby , snooker, squash, tennis, bordtennis.

I forbindelse med ikke-sportsbegivenheder kan du også satse på politiske, musikalske, tv- og modebegivenheder .

De fodbold væddemål af 22Bet repræsenterer det bredeste og mest komplette sektion af platformen. Hver dag kan du vælge mange begivenheder fra forskellige konkurrencer og turneringer vedrørende europæiske, asiatiske, afrikanske, sydamerikanske og australske mesterskaber og kopper.

Vi har set, at 22Bet Danmark- skemaet endda inkluderer både den australske topfodboldliga for kvinder og anden division i Bolivia. Kort sagt er der virkelig noget attraktivt for alle!

Betting og odds markeder

22bet Denmark Odds and reference markets
best odds for betting on 22bet Denmark

De 22Bet Danmark fodbold betting sektion tilbyder en utallige udvalg af markeder (eller optioner) til væddemål på, hvor du vil finde forskellige indsatsmuligheder såsom under / over / Goal / Ingen mål / endelige resultat / nøjagtige resultat / første halv- anden halvdel / målscorer / antal kort / antal hjørner og mange andre, som vi anbefaler dig at prøve.

Der er et bredt udvalg af oddsformat, der starter fra decimal gennem amerikansk, engelsk, malaysisk, asiatisk, indonesisk og op til den brøkdel.

Hver sportsbegivenhed undersøges i alle dens aspekter af personalet på eksperter fra 22Bet , og oddsene (altid høje ) opdateres løbende. Derudover er der et afsnit dedikeret til statistik, som efter vores mening er vigtigt for dig at placere dine potentielle vindende spil på den bedst mulige måde.

Bedste odds på den amerikanske NBA
22bet Denmark NBA betting
best bets on basketball matches 22bet Denmark

I forhold til høje odds er 22Bet Danmark den bookmaker med de bedste odds sammenlignet med andre internationale bookmakere. Og du kan se det i det mest populære basketballmesterskab i verden, NBA , fordi det tilbyder:

 • De bedste odds på Los Angeles Lakers og Milwaukee Bucks, de to stærkeste hold i ligaen.
 • De højeste odds over 224 for NBA.
 • Top odds på asiatisk handicap.
 • Og sidst men ikke mindst højere odds for at satse på hele den amerikanske NBA generelt.
Særlige væddemål og politiske væddemål
22bet Denmark Bets on politics and special events
special and political bets 22bet Denmark

Den verden af væddemål er ikke kun begrænset til sportspladsen , og 22Bet Danmark er klar over dette: i modsætning til andre bookmakere, denne platform tilbyder både en sektion for særlige indsatser i almindelighed og en mere specifik sektion dedikeret til spil på politik .

Disse typer væddemål oprettes for at tilbyde spillere, der ikke er interesseret i sportsbegivenheder, muligheden for at satse på vinderne af et bestemt show, en festival, men også på politiske begivenheder, såsom sager relateret til den britiske kongefamilie, den næste pave eller præsidentvalget .

En af hovedårsagerne til at gøre denne type indsats attraktiv for spillere er, at denne bookmaker tilbyder meget interessante odds. Derudover ligger det eneste kritiske punkt i muligheden for pludselige ændringer i odds på grund af enkle nyheder, der spredes på nettet eller i aviser eller endda sociale medier.

Andre typer specielle væddemål er dem, der vedrører sejren for et bestemt emne ved valg (politisk, præsidentvalg) overalt i verden. Desuden er det også muligt at satse på, hvilket parti eller koalition der vinder valget eller på folkeafstemningsresultater. 

Disse særlige væddemål repræsenterer derfor en reel mulighed for at vinde ret betydelige præmiepuljer på en relativt enkel måde.

22Bet Danmark Live væddemål

22bet Denmark Live betting
discover 22bet Denmark's live betting

Live- spillere er meget værdsat af alle spillere, fordi de holder følelserne høje, når de satser i løbet af kampen. Du kan få en fantastisk præstation på dem ved at studere spilets fremskridt og analysere statistikkerne i realtid. 

Der er tusindvis af live sportsbegivenheder til rådighed hver dag på 22Bet , inklusive fodbold , volleyball, baseball, boksning, billard, cykling, vandpolo og mange andre discipliner.

22Bet er et af de få sider, der tilbyder live streaming af forskellige sportsbegivenheder: fodbold, tennis, basketball, volleyball, amerikansk fodbold, ishockey, baseball, snooker, boksning, rugby og cricket.

Hvis live-begivenheden ikke er tilgængelig, vil du altid have en behagelig og praktisk Live-Ticker tilgængelig, hvor du konstant kan overvåge forløbet af din begivenhed, understøttet (som vi sagde før) også af mange statistikker.

Selvfølgelig er der selv i live-begivenheder adskillige markeder tilgængelige med konkurrencedygtige odds opdateret konstant. Udbetalingen af gevinsten modtages hurtigt kun få sekunder efter afslutningen af begivenhederne.

Væddemål på virtuel sport

22bet Denmark Betting on virtual sports
betting on virtual games 22bet Denmark

I platformen er der et stort afsnit dedikeret til væddemål på virtuel sport, der giver dig mulighed for at placere dine væddemål på begivenheder, der finder sted, men virtuelt. Resultaterne afhænger af programmer, der genskaber begivenhederne ned i mindste detalje.

Med hensyn til virtuel sport i 22bet Danmark kan du finde hestevæddeløb, Greyhounds racing, bilracing, Speedway racing, cricketkampe, baseball, cockkampe og store fodboldturneringer.

Disse begivenheder starter ikke kun hvert femte minut, men de kan også følges i Live streaming med fremragende videoopløsning.

Alt administreres af verdenskendte udbydere, såsom: nSoft, Global Bet, 1 × 2 Gaming og Edge Gaming . Disse udbydere skaber odds og muligheder, der bestemmer vinderen. Af denne grund kan du være sikker på, at der aldrig vil være nogen manipulation af resultaterne, som desværre kan forekomme i ægte sportsgrene.

For at få en bedre forståelse af dette kan du besøge den virtuelle sportsafdeling . Se på de to enkle eksempler:

As for football tournaments, every day there is one 5 minutes-match after another, with a short break of a couple of minutes. You can place your bet on some of them with the classic symbols 1, x or 2 or you can bet on different options different from results. 

When you do that, you can pretend you are betting on the European League Tournament… and you will know the winner in just a few hours!

Betting on real cockfights is nowadays a rather prolific, bloody reality, not allowed in many nations of the world, but in this case, we are talking about virtual animals fighting in virtual arenas. 

Virtual Cock Fighting- kamp varer cirka et par minutter, så lige før de starter, kan du satse på vinderen (hanen, der forbliver stående i slutningen af kampen) eller på kampens varighed. I turneringer er det muligt at satse både på den samlede vinder og på de individuelle resultater af begivenhederne.

Metoden, der er nødvendig for at placere et væddemål på enhver virtuel sport, er praktisk talt identisk med den, du bruger til at placere et væddemål på en reel begivenhed, men det er ikke nødvendigt at være opmærksom på holdformationer og spillernes status.

Spil på eSports

22bet Denmark Esports
electronic games (eSports) catalogue 22bet Denmark

Den 22Bet-Danmark tilbud om at satse på eSport er awasome, en af de bredeste på nettet, og omfatter berømte turnering spil , herunder omtale: CS: GO, Dota 2, King of Glory, Overwatch, Rainbow Six Siege, StarCraft II, Valorant , League of Legends, FIFA og mange flere.

For de spillere, der ikke er bekendt med e-sport, lad os overveje de mest berømte titler på markedet i dag: 

 • LoL : League of Legends, det berømte multiplayer-spil, hvor du skal skabe din karakter og kæmpe med dine modstandere, alt sammen i hold på 5 medlemmer, i bedste fald i 3 spil. Hovedmålet med spillet er at ødelægge “Nexus”, fjendens base.
 • Dota 2 : Dota 2, er et multiplayer-spil i en surrealistisk verden, hvor du deltager i sammenstødet mellem hold på 5 spillere. Også i dette tilfælde (som for LOL) er målet med spillet at erobre fjendens fæstning, men Dota 2 præsenterer mere komplekse strategier end LOL.
 • Counter Striker : Global Offensive, CS: GO er en multiplayer-shooter baseret på gennemførelsen af målene. Spillere indsættes i hold som terrorister eller som antiterrorister, og vinderen er den, der først når 16 vundne runder.
 • StarCraft 2 : I dette videospil bliver du nødt til at vælge “løbet” blandt de tre tilgængelige (Zerg, Terran og Protoss) og konkurrere med andre spillere for at opnå overherredømme ved at skabe legioner og naturligvis vinde adskillige kampe.
 • Call Of Duty : Et historisk videospil, fantastisk til realistiske krigsoplevelseselskere, en typisk FPS (First-person shooter), der består af en gruppe moderne soldater, der sigter mod at fange modstandernes flag. 

For hver af disse eSports har du adskillige markeder (eller optioner) af specifikke væddemål til hver type spil, men vi skal fremhæve nogle vigtige aspekter, som du altid skal huske på:

I ægte sportsgrene foretrækkes det normalt ikke at satse på små hold som vindere (som f.eks. Nyligt oprykkede), mens et nydannet hold i eSports let kunne vinde selv over et ret konsolideret hold.

Desuden sker det ofte, at et kendt og vindende hold ikke presterer bedst i et specifikt spil, på et kort eller i en bestemt turnering. Af denne grund anbefaler vi, at du studerer holdene og deres komponenter grundigt, analyserer statistikker og videoer fra tidligere kampe på YouTube og Twitch.

På denne måde vil du være i stand til at forstå, i hvilke turneringer og kort dine rivaler er stærkere, og i hvilke andre de er svagere. Det handler om strategi.

22Bet Danmark Casino

22bet Denmark Casino
live betting Casino and Slot Machine 22bet Denmark

Uanset hvad dine præferencer er, er der bestemt et spil til dig på 22Bet Casino !

Spillene leveres af forskellige virksomheder, der er specialiserede i spilmarkedet , herunder NetEnt, Lightning Box Games, Thunderkick og mange andre. Du finder dem på sidelinjen.

Den 22Bet Casino omfatter slots , bordspil med live dealere , men også Texas Hold'em Poker over for forhandleren, Roulette, Blackjack og Baccarat. Der er også forskellige varianter som: European Roulette VIP, Double Ball Roulette, French Roulette, Punto Banco Pro Standard Limit, Pontoon Pro Standard Limit, Baccarat Pro og Texas Hold'em Power.

Spilleautomater

22bet Denmark Slot Machine
22bet Denmark slot machine catalogue

Sektionen dedikeret til spilleautomater er meget blandet og velegnet til enhver smag. Hvis du elsker de seneste nyheder inden for slots, finder du de bedste maskiner her, de mest populære på markedet. På den anden side, hvis du vil prøve igen spændingen ved de gamle slots med disse klassiske og uforglemmelige hjul, vil du også finde mange titler at nyde.

Du kan spille dit yndlingsspil ved at gå direkte til det eller se efter det i venstre kolonne i menuen til spiludbydere på hjemmesiden.

22Bet Danmark har også en betydelig mængde progressive slots, en slags spil, der adskiller sig fra slots med fast beløb. I progressive slots vokser hovedpræmierne med hvert spil eller hvert spin og når enorme summer. Alle slots har en meget interessant RTP (return to play) og kan spilles i demo-tilstand, så du kan kende dem godt, før du risikerer dine egne penge.

Megaways Slot

De 22Bet Danmark Casino præsenterer nogle af de mest berømte og ofte nødvendige slots i Megaways serien , såsom: Majestic, Morgana, Aztec Gold, Drage Match, Persien Bonanza, Fu Fortunes, Neptunes Fortune, skinnende konge , for blot at nævne de mest populære dem med den højeste RTP.

De Megaways slot nuværende seks hjul, så i hvert brug, du modtager fra et minimum på 2 til maksimalt 7 symboler for hver tur. På denne måde øges antallet af mulige kombinationer og derfor sandsynligheden for gevinster betydeligt.

På disse slots kan det maksimale antal kombinationer gå op til 117.649 pr. Spin, og de er også fulde af specielle funktioner, bonusspil, gratis spins og multiplikatorer.

22BET Danmark Live Casino

Udbuddet af Live borde på 22Bet Casino er fremragende. Platformen tilbyder sine brugere et stort og komplet afsnit på grund af partnerskabet med forskellige internationale udbydere, såsom Evolution Gaming , Ezugi, HOGaming, LuckyStreak, Pragmatic Play Live Casino , SA Gaming, SuperSpadeClub, Vivo Gaming, XPG og mange andre.

De mange forskellige spil spænder fra arabisk roulette , Lightning Roulette, svensk roulette, Deutsches Roulette, London Roulette, Casino Hold'em , Baccarat Dragon Tiger, Roulette Portomaso , Queenco Baccarat, Blackjack og Baccarat Dragon Bonus .

De spil i Live Casino ske via en streaming forbindelse med talrige HD-kameraer placeret på forskellige punkter i gaming rum. På denne måde tilbyder 22bet Danmark et komplet overblik, der gør det muligt at leve en type oplevelse, der bestemt er mere realistisk og engagerende for brugeren, hvilket gør spillet endnu mere fascinerende.

Live Casino er spil ikke automatiseret, men styres direkte af de trænede croupiers, som du kan interagere med; kortene og chipsene, der bruges i denne liveversion, er de samme som dem, der bruges i ægte kasinoer . Men hvad der gør denne spiltilstand endnu mere interessant, er det faktum, at flere spillere kan sidde ved det samme bord, som du kan kommunikere med gennem en dedikeret chat.

Afsnittet “Mere”

I dette særlige afsnit (opdelt i Bingo, 22 spil og tv-spil) præsenterer 22Bet Danmark afslappende bordspil, der giver dig chancen for at vinde øjeblikkeligt såvel som moderne attraktive tv-spil.

Derfor kan du prøve lykken med at spille Bingo og andre pæne og fængslende lotterier , Keno, 7 og en halv, Wheel of Fortune, Scratch and Win, Domino og mange andre spil, som vi inviterer dig til at kende.

Tv-spil

22Bet Danmark er et af de få casinosider i verden, der er afhængige af 2 tv-spiludbydere ad gangen. Begge fascinerer og spænder spillere med deres live-spil. Lad os lære dem bedre at kende!

22bet Denmark TVBET
the best games with TV presenters on 22bet Denmark

TVBET

TVBET er verdens førende udbyder af live tv-spil, der er tilgængeligt 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det viser en meget høj billed- og lydkvalitet med banebrydende teknologi. Deres forhandlere vil ledsage dig på dette eventyr med elegant udseende, et meget professionelt sprog og høflighed: de får dig til at føle dig meget uklar.

Med TVBET vil du have et udvalg af lotterispil, hvor der udtrækkes en kugle ud af 37 hvert minut, men også 5Bet, hvor den tilfældige trækning af 5 kugler ud af 36 fra lotterimaskinen finder sted, og endelig 7Bet kuglerne trækkes vil være 7 ud af 42 hvert minut.

Med TVBET har du et udvalg af lotterispil at nyde. Blandt dem er de vigtigste følgende:

– 5Bet: som består af at trække 5 bolde ud af 36, med forskellige spilkombinationer for at vinde.
– 7Bet: 7 bolde at gætte ud af 42, der er trukket.
– Lucky6: et komplet lotteri, der lader dig prøve at trække 35 bolde ud af 48 til stede, hvor spilleren kan satse på seks numre. Den sjette bold, den specielle, giver dig mulighed for at vinde specielle præmier.

Udover lotterispilene har TVBET et hurtigt spil kaldet Wheel Bet, som kombinerer funktionerne i amerikansk roulette med det berømte lykkehjul. Det er værd at prøve.
Endelig er andre klassiske spil i dette afsnit Blackjack, Keno, det traditionelle Wheel of Fortune, 21Bet og War of Elements kortspil.

Live Lotto (LIW)

22bet Denmark Live Lotto
22bet Denmark live TV lottery interface

Lotto Instant Win (Live) spil præsenteres af udbyderen Pin Projekt Ltd, et firma med over 15 års erfaring inden for spilbranchen og med et personale på over 30 lidenskabelige professionelle mennesker, der har opnået en bemærkelsesværdig milepæl ved at organisere skrabespil til Lotteri-tv.

Teknikerne har gjort en stor indsats for at udvikle kvaliteten af maskinerne og softwaren til 5 forskellige tv-studier, hvor hvert udstyr er designet til at vare længere end noget andet udstyr, der i øjeblikket er på markedet, i betragtning af de hyppigere ekstraktioner og dynamik sammenlignet med klassikeren dem.

Resultatet er, at alle Lotto Instant Win-spil har fremragende definition og kører perfekt på forskellige enheder. De bedste lotterispil inkluderet i dette tilbud er Lucky six (studio 1), Win 1/37 (studio 3), Keno 5/80 (studio 4), Keno 10/80 (studio 4), Win 5/20 (studio 2) .

22Bet Danmark bonus

22Bet Danmark bonussektionen finder du mange attraktive tilbud til at nyde at spille meget i denne fantastiske platform. Først og fremmest skal du huske, at det er bedre for dig at følge disse råd, inden du starter dit spileventyr.

Læs altid ”Vilkår og betingelser” for hver bonus, du er interesseret i, for at undgå ubehagelige misforståelser. Sørg også for at abonnere på nyhedsbrevet. På denne måde vil du aldrig gå glip af de mange kampagner, der finder sted på bestemte tidspunkter af året (for eksempel på helligdage).

22bet Denmark Bonus
section bonuses and promotions 22bet Denmark

Væddemål bonus

I øjeblikket tilbyder 22bet 5 typer bonusser for at gøre dig til en spændende oplevelse:

 • Velkomstbonus:

Ved at foretage din første indbetaling modtager du en 100% bonus op til 50.000 NGN til sportsvæddemål, medmindre du har markeret afkrydsningsfeltet “Jeg giver op alle bonusser”.

 • Fredag Reload Bonus:

Takket være denne kampagne kan du ved at foretage et indskud på fredag få en 100% bonus op til 40.000 NGN til sportsvæddemål, så du kan øge din saldo.

 • Bonus for en række tabte væddemål:

Denne særlige bonus er nyttig i tilfælde af held og lykke har vendt ryggen til dig, skal du bare kontakte kundeservice for at finde ud af, hvordan du modtager bonuspoint, der kan udveksles i 22Bet Danmark-butikken for gratis væddemål, gratis spins på Casino-slots og andre fantastiske priser .

 • Bet-boost for akkumulator:

Denne fordel giver dig mulighed for at placere akkumulatorindsatser med 7 eller flere valg. Hvis kun et af dine valg taber, vil du blive belønnet med en bonus på 22bet Danmark.

 • Dagens akkumulator:

Med denne særlige bonus kan du satse fra en række akkumulatorer, der tilbydes dagligt for at få en ekstra fordel i sportsbegivenheder. 

Casino Bonus

 • Casino velkomstbonus:

Ved at registrere dig på 22Bet og foretage din første indbetaling, vil du aktivere en bonus på 100% op til 130.000 NGN , som automatisk føjes til din spilkonto.

 • 22Bet ugentligt løb:

Ved at deltage i denne konkurrence, der er tilgængelig for alle 22Bet Casino-spillere, vil du blive tildelt point for væddemål placeret på en hvilken som helst slot i henhold til formlen 1 € = 100 point. Vinderne vil være dem, der akkumulerer det største antal point under forfremmelsen. 

Alle præmier, fordelt i henhold til den endelige klassificering, er kontant og krediteres vindernes konti inden for 24 timer efter løbet. Du kan få en andel på 5000 euro!

22Bet Danmark App Mobile

22bet Denmark Mobile application
how to access the mobile version of 22bet Denmark

22Bet tilbyder en mobilapp til alle Android- og iOS-brugere, den kan downloades direkte fra siden ved at klikke på afsnittet ” App “. En hel verden af væddemål lige ved hånden !

Den 22Bet app har brugerdefinerbare notifikationer, så du kan modtage en advarsel, når en af dine indsatser er afsluttet eller dit favorit hold spiller.

Hvis du ikke vil downloade applikationen, kan du altid spille ved hjælp af din browser. 22bet er kompatibel med de fleste browsere, den er let og nem at bruge, så du nemt kan besøge alle platformssektionerne.

Sikkerhed og brug af en VPN med 22Bet

Som nævnt ovenfor stræber 22Bet efter at beskytte de data, der indsamles fra sine kunder ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL) -standarden for at kryptere data og beskytte og beskytte alle dine personlige og betalingsoplysninger, inklusive dit kreditkortnummer.

Hvis du vil føle dig endnu mere sikker, især når du går ind på siden via offentlige netværk, anbefaler vi at installere en VPN , et nyttigt værktøj, der giver dig mulighed for at beskytte din forbindelse ved at ændre IP-adressen på din pc eller smartphone.

22Bet-indbetalings- og udbetalingsmetoder

22bet Denmark Deposit and withdrawal methods
list of payment and withdrawal methods 22bet Denmark

22Bet accepterer de vigtigste kreditkort i Visa- og Mastercard- kredsløbet, inklusive PostePay , og giver dig mulighed for at udføre transaktioner med mange metoder, ca. 60 i alt!

Menuen til at interagere med din konto er meget praktisk. Faktisk er indbetalings- og udbetalingsmetoderne opdelt efter typen: kredit- / betalingskort, eWallets, onlinebank, selvbetjeningsterminaler, bankoverførsler og frem for alt kryptokurver . På kryptokurrencyfronten er valgfriheden maksimal med ca. 25 gyldige alternativer til rådighed: først og fremmest de klassiske Bitcoins.

Både indbetalinger og udbetalinger foretages uden gebyr , og de er ekstremt hurtige med kun længere tid til bankoverførsler ifølge den økonomiske institution.

Kundeservice

22bet Denmark Customer service
how does 22bet Denmark's customer support work?

Operatørerne af 22Bet er tilgængelige via Live chat 24/7 hver dag hele året for at garantere en meget høj kundeservice altid til din fulde rådighed. Alternativt kan du ringe til et bestemt nummer, men i dette tilfælde vil det være nødvendigt at respektere kontortid (Husk, at opkaldet kan være underlagt et gebyr). Hvis du foretrækker at bruge e-mail, har du flere specifikke adresser til rådighed:

 • Teknisk support : support-it@22bet.com;
 • Sikkerhedstjeneste : security@22bet.com;
 • Betalinger : betalinger@22bet.com;
 • Privacy Officer : policy@22bet.com;
 • Klager : klager@22bet.com;

Det skal også huskes, at der på siden også er et afsnit dedikeret til FAQ , der består af de ofte stillede spørgsmål om 22Bet Danmark, så du kan have et passende svar der.

22Bet meninger

22bet Danmark

22Bet kom ind i væddemålssektoren med det formål at bringe et pust af frisk luft til onlinespilmarkedet, og efter vores mening er det lykkedes fuldt ud takket være dets høje odds (især i NBA), dets moderne og komplette væddemål platform og et ekstraordinært udvalg af forskellige markeder (eller optioner) til hver eneste sportsbegivenhed.

Platformen er nem at bruge og sikker (beskyttet med 256-bit SSL-protokollen) og den har også fremragende grafik, der ikke undgår at overraske dig selv på sin egen dedikerede app.

22Bet Casino har et rigt program af spilleautomater, et stort udvalg af Live-borde med rigtige forhandlere, hvor du kan nyde som om du var i et rigtigt casino.

22Bet fungerer også perfekt på mobile enheder som smartphones og tablets.

Endelig, som prikken over i'et, accepterer 22Bet forskellige kryptovalutaer og har en kundeservice af høj kvalitet, der altid er klar til at tale med dig på engelsk .


22Bet videoanmeldelse


Informationsark på 22Bet

Officielt webstedwww.22bet.dk
Start af forretning2017
Virksomhed, der administrerer 22BetTechsolutions Group Ltd.
AdresseParthenonos 5, Flat 103, 2020, Nicosia, Cypern.
SpillicensN # 8048 / JAZ, udstedt af: Curacao eGaming-licens
telefonLive chat direkte på siden
E-mailsupport@22bet.com
Minimum depositum250 NGN
Minimumsindsats / indsats20 cent
Maksimal indsats / indsats15.000 €
Maksimal udbetaling€ 150.000
Sportsbonus50.000 NGN
Casino bonus130.000 NGN

22Bet fordele og ulemper

Fordele

 • Store odds
 • Mobilapp til Android og iOS tilgængelig
 • Live streaming på mange sportsgrene
 • Store velkomstbonuser
 • Fuld og høj kvalitet casino
 • Flere tv-spil
 • Mere end 25 kryptokurver accepteret
 • Accepter alle kredit- og betalingskort

Ulemper

 • PayPal accepteres ikke

FAQ (ofte stillede spørgsmål) om 22Bet Danmark

Har 22Bet en gyldig licens til at drive?

Ja. Platformen 22bet opererer under licens fra staten Curacao, der tillader onlinespil selv til de spillere, der bor i Danmark .

Tilbyder 22Bet Danmark en velkomstbonus?

Ja, 22Bet tilbyder en velkomstbonus på 100% op til 50.000 NGN til sportsvæddemål. Bonusen føjes automatisk til din spilkonto, så snart du foretager din første indbetaling. Hvis du ikke ønsker det, skal du afkrydse det felt, der siger “Jeg giver op alle bonusser” under tilmeldingsprocessen.

Hvordan kan jeg foretage en indbetaling hos 22Bet Danmark?

Meget let! Log ind, klik på dit brugernavn øverst til højre og vælg derefter i rullemenuen punktet “Depositum”; vælg den ønskede betalingsmetode, og vælg beløbet. Indtast om nødvendigt bonuskoden og klik på “Send” for at bekræfte handlingen: om få sekunder opdateres din kontosaldo automatisk.

Hvordan kan jeg trække mine gevinster ud?

Også i dette tilfælde er processen meget enkel. Du skal logge ind 22Bet og klikke på dit brugernavn øverst til højre og vælge emnet ” Tilbagetrækning “; derefter skal du vælge den ønskede betalingsmetode, beløbet og klikke på “Send” for at bekræfte. Også i dette tilfælde vil operationen være afsluttet på kort tid.

Tilbyder 22Bet andre bonusser udover velkomstbonusen?

Selvfølgelig! 22Bet Danmark tilbyder forskellige bonusser til både væddemål og casino. Det tilbyder i øjeblikket sine kunder forskellige akkumulatorer og freebet bonusser samt yderligere ugentlige genindlæsningsbonuser og andre, der systematisk præsenteres på bestemte tidspunkter af året.

Er 22Bet Danmark et pålideligt og sikkert sted?

22Bet er mere end pålidelig! Vi kan garantere dette, fordi vi, før vi uploader uor review, testede det i nogen tid i alle dets aspekter. Desuden er alle siderne på webstedet beskyttet med “https” -protokollen, derfor er hver kundes privatliv sikkert.

Foretages indskud og udbetalinger på 22Bet Danmark med det samme?

Jo da! 22Bet giver dig muligheden for at foretage transaktioner ved hjælp af mange metoder, både indbetalinger og udbetalinger gennemføres ekstremt hurtigt og gratis.

Kan jeg bruge bitcoins til at foretage indbetalinger på min konto?

Ja, du kan bruge bitcoins og ca. 25 andre forskellige kryptokurver til at supplere din spilkonto på 22Bet.

Hvilke slots kan jeg finde?

På 22Bet finder du alle de bedste slots fra de mest berømte udbydere. For at gøre tingene endnu bedre findes der også Megaways-serien.

Tilbyder 22Bet Danmark et live casino?

Selvfølgelig er dets kasinosektion vært for flere værelser, der kan spilles live, som om du var i et rigtigt casino, altid ledsaget af professionelle og uddannede croupiers.

Har 22Bet en app til mobile enheder?

Selvfølgelig har 22Bet sin egen app, som du kan spille. Men hvis du foretrækker det, kan du spille og satse komfortabelt fra din browser uden problemer, da platformen er mobilvenlig og ikke giver nogen problemer på din smartphone eller tablet.

Hvordan kan jeg kontakte kundesupport?

På siden er der en live chat på engelsk, der er tilgængelig 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen, der svarer næsten øjeblikkeligt. Du kan også sende en e-mail eller besøge den komplette FAQ-sektion.

Er de 22Bet-anmeldelser, jeg finder på TrustPilot, pålidelige?

Desværre ikke! Vær forsigtig med 22Bet-anmeldelser, du finder på TrustPilot, en af de mindst pålidelige anmeldelsesplatforme på internettet for bookmakere , kasinoer og væddemålssider generelt. Dette skyldes, at dette websted ikke præsenterer bekræftede anmeldelser, men de skriver anmeldelser betalt af nogle spilfirmaer.

Prøv at indsende en falsk anmeldelse på TrustPilot selv, og se hvor enkelt det er! Kan du stole på de 22bet Danmark anmeldelser, du finder på TrustPilot? Det virker som nej! Måske er de eneste rigtige anmeldelser af 22Bet, der findes på TrustPilot, de positive.

Modtager jeg spam, når jeg har tilmeldt mig 22Bet Danmark?

Absolut ikke! 22Bet Danmark kontakter dig kun via e-mail for emner relateret til din spilkonto og for særlige kampagner.