Hodnocení Všech Sportů

Kompletní pořadí podle ZNÁMEK Sportu: Krejčí králem, sparťan i u dna | iSport.cz

Fotbal FORTUNA:LIGA

Ročník 2023/24 Ročník 2022/23 Ročník 2021/22 Ročník 2020/21 Ročník 2019/20 Ročník 2018/19 Ročník 2017/18 Ročník 2016/17 Ročník 2015/16 Ročník 2014/15

Evropské poháry Liga mistrů Evropská liga Konferenční liga

Zahraničí Anglie – Premier League Španělsko – La Liga Německo – Bundesliga Itálie – Serie A Francie – Ligue 1

Reprezentace EURO 2024 MS fotbal 2022 Africký pohár národů EURO 2021 Liga národů

Mládežnické výběry

Domácí soutěže Druhá liga Pohár FAČR Český fotbal Junioři Přestupy fotbal

Vše o Spartě Vše o Slavii Vše o Plzni Vše o Baníku

Hokej MS v hokeji 2024 Tipsport extraliga

Reprezentace MS v hokeji 2023 MS v hokeji 2022 MS v hokeji 2021 MS v hokeji 2020 MS hokej U20

Světový pohár NHL KHL První liga Ostatní ligy

MMA UFC OKTAGON Karlos Show

Ostatní

Alpské lyžování Biatlon Atletika ME v atletice MS v atletice Basketbal NBA ME v basketbalu

Cyklistika Tour de France Vuelta Giro d’Italia

Další sporty Ragby Box Golf Baseball Dostihový klub Florbal Vodní sporty Volejbal Šipky Americký fotbal Esport Futsal Házená

Motorismus Formule 1 Moto GP Rallye Dakar

Tenis Australian Open Davis Cup B. J. King Cup Roland Garros Turnaj mistryň US Open Wimbledon

Olympijské hry LOH 2024 Paříž ZOH Peking 2022 LOH Tokio 2021 ZOH Pchjongčchang 2018 LOH Rio 2016 Paralympijské hry

Zimní sporty Krasobruslení Rychlobruslení Snowboarding Biatlon Běh na lyžích Lyžování

Fantasy sport

Blesk sport FORTUNA:LIGA Video Výsledky Předplatné Blesk.cz AHA! E15.cz iSport.cz Auto.cz Recepty.cz Blesk pro ženy Živě.cz Reflex.cz Dáma.cz více Ábíčko.cz AutoRevue.cz AVmania.cz DIGIarena.cz Doupě.cz FITweb.cz Maminka.cz MobilMania.cz Mojezdraví.cz SportRevue.cz Ženy.cz Přestupy fotbal Přestupy extraliga Přestupy NHL MS v hokeji 2024 Program nadstavby Rádce

Titulní strana Fotbal 1. liga Ročník 2022/23

Kompletní pořadí podle ZNÁMEK Sportu: Krejčí králem, sparťan i u dna FORTUNA:LIGA 2023/2024 Program nadstavby Skupina o titul Skupina o záchranu Tabulka střelců

1. liga 30. května 2023 • 04:00

Kompletní pořadí podle ZNÁMEK Sportu: Krejčí králem, sparťan i u dna Autor: iSport.cz

FORTUNA:LIGA zná mistra za sezonu 2022/23, titulu se po devíti letech dočkala Sparta. Výraznou měrou se na tom podílel její kapitán Ladislav Krejčí, který ovládl také tradiční známkování deníku Sport. Prohlédněte si kompletní pořadí všech hráčů, které vzniklo z hodnocení redaktorů během každého zápasu uplynulé sezony. Ideální jedenáctku najdete ZDE>>>

Pravidla soutěže

V každém prvoligovém utkání oznámkovali naši redaktoři deníku Sport všechny fotbalisty, kteří v něm odehráli alespoň patnáct minut nebo nastoupí v základní sestavě a odehráli minimálně patnáct minut. Známky se udělují na stupnici 1 až 10, přičemž jednička značí nejslabší výkon, desítka naopak vynikající. Do závěrečného hodnocení byli zahrnuti hráči, kteří nasbírali známky z nadpolovičního počtu možných zápasů (po 5. kole nadstavby alespoň jsme požadovali alespoň 18 odehraných zápasů). Konečné pořadí je stanoveno podle aritmetických průměrů všech hráčem dosažených známek. Pomocná kritéria při stejném průměru známek u dvou a více hráčů: vyšší počet odehraných zápasů s udělenou známkou, vyšší postavení týmu v tabulce, vyšší počet vstřelených branek, vyšší počet titulů pro muže zápasu od deníku Sport.

Pořadí

Hráč – Klub – Průměrná známka – Počet známek

1. Krejčí ml. – Sparta – 6,53 – 19

2. Olayinka – Slavia – 6,5 – 20

3. M. Jurásek – Slavia – 6,47 – 19

4. Haraslín – Sparta – 6,43 – 21

5. Schranz – Slavia – 6,28 – 18

6. P. Ševčík – Slavia – 6,26 – 19

7. Plavšič – Baník – 6,25 – 24

8. Jurečka – Slavia – 6,24 – 25

9. Chytil – Olomouc – 6,18 – 34

10. Kuchta – Sparta – 6,17 – 29

11. Lingr – Slavia – 6,15 – 26

12. Matějovský – Ml. Boleslav – 6,11 – 28

13. Masopust – Slavia – 6,06 – 18

14. Kalvach – Plzeň – 6 – 28

15. Oscar – Slavia – 6 – 23

16. Vitík – Sparta – 6 – 22

17. Sörensen – Sparta – 5,97 – 31

18. D. Jurásek – Slavia – 5,97 – 31

19. Kolář – Slavia – 5,96 – 26

20. Růsek – Olomouc – 5,96 – 24

21. Holeš – Slavia – 5,95 – 19

22. Sýkora – Plzeň – 5,95 – 19

23. Řezníček – Brno – 5,94 – 35

24. Staněk – Plzeň – 5,94 – 33

25. Hronek – Slavia – 5,94 – 18

26. Frýdek – Liberec – 5,9 – 29

27. Provod – Slavia – 5,9 – 20

28. Kovář – Sparta – 5,89 – 28

29. Hlavatý – Pardubice – 5,88 – 33

30. Petržela – Slovácko – 5,87 – 30

Kompletní pořadí podle ZNÁMEK Sportu: Krejčí králem, sparťan i u dna

FORTUNA:LIGA zná mistra za sezonu 2022/23 a titulu se po devíti letech dočkala Sparta. Výraznou měrou se na tom podílel její kapitán Ladislav Krejčí, který ovládl také tradiční známkování deníku Sport. Prohlédněte si kompletní pořadí všech hráčů, které vzniklo z hodnocení redaktorů během každého zápasu uplynulé sezony.

Pravidla soutěže

V každém prvoligovém utkání oznámkovali redaktoři deníku Sport všechny fotbalisty, kteří v zápase odehráli alespoň patnáct minut nebo nastoupili v základní sestavě. Známky se udělují na stupnici od 1 do 10, kde jednička značí nejslabší výkon a desítka naopak vynikající. Do závěrečného hodnocení byli zahrnuti hráči, kteří nasbírali známky z nadpolovičního počtu možných zápasů. Konečné pořadí je stanoveno podle aritmetických průměrů všech známek dosažených hráči.

Pomocná kritéria při stejném průměru známek:

  1. Vyšší počet odehraných zápasů s udělenou známkou
  2. Vyšší postavení týmu v tabulce
  3. Vyšší počet vstřelených branek
  4. Vyšší počet titulů pro muže zápasu od deníku Sport

Pořadí hráčů podle známek

PořadíHráčKlubPrůměrná známkaPočet známek
1.Krejčí ml.Sparta6,5319
2.OlayinkaSlavia6,520
3.M. JurásekSlavia6,4719
203.DidibaZlín4,5721
204.NdefeLiberec4,5522
205.MejdrSparta4,5520

Nejlepší hráči FORTUNA:LIGY 2023/24

Za sezónu 2022/23 byl nejlepší hráč Ladislav Krejčí ze Sparty, který se umístil na první příčce s průměrnou známkou 6,53. Druhý skončil Peter Olayinka ze Slavie s průměrnou známkou 6,5. Na třetím místě pak Marek Jurásek, také ze Slavie, s průměrnou známkou 6,47.

Sparta a Slavia dominovaly v hodnocení, což ukazuje na jejich výraznou kvalitu i v náročných zápasech. Za povšimnutí stojí rovněž vysoké hodnocení hráčů z týmu Baník a Plzeň, kteří se také umístili vysoko v tabulce hodnocení deníku Sport.

Jak probíhá hodnocení?

Hodnocení hráčů je pečlivě sledováno redaktory, kteří popisují každý detail výkonu hráčů. Kromě základních statistik, jako jsou góly a asistence, je hodnocen také přínos hráče pro tým, jeho taktika, technika a celková souhra s ostatními hráči. Tím se zajišťuje objektivní a spravedlivé hodnocení každého fotbalisty.

Hodnocení umožňuje také identifikovat slabá místa v týmech, která je potřeba zlepšit do příští sezóny. Trenéři a management klubů tak můžou na základě těchto údajů plánovat přestupy a tréninkové plány, které by měly pomoci zlepšit výkonnost týmu.

Vliv hodnocení na kariéru hráčů

Průměrné hodnocení hráče může mít výrazný vliv na jeho kariéru. Vysoké hodnocení často znamená lepší nabídky transferů, zvýšení mediálního zájmu a celkové zlepšení jeho kariérních vyhlídek. Naopak nízké hodnocení může znamenat nutnost zlepšení a tvrdší práce pro dosažení úspěchu.

Vysoké hodnocení také často přináší hráčům osobní ocenění a různé ceny, což jim dodává morální podporu a zvedá jejich renomé jak doma, tak v zahraničí. Naopak slabší hodnocení je motivací k práci na sobě a zlepšení svých dovedností na trénincích i během zápasů.

Zapojte se i vy!

Fotbalová sezóna je plná emocí a zvratů a každý fanoušek má své oblíbené hráče, kterým fandí. Jaký je váš názor na výsledky hodnocení? Souhlasíte s ním, nebo máte jiný názor na to, kdo by měl být mezi nejlepšími? Sdílejte své názory na sociálních sítích a ve fórech fanoušků! Vaše zpětná vazba je důležitá a může ovlivnit budoucí sezóny i způsob, jakým jsou hráči hodnoceni.

Často kladené otázky (FAQ)

Jak se známky hráčů stanoví?

Známky hráčů stanovují redaktoři deníku Sport na základě výkonů hráčů v každém prvoligovém utkání. Hodnocení je na stupnici od 1 do 10, kde jednička značí nejslabší výkon a desítka naopak vynikající.

Kdo může být hodnocen?

Hodnoceni mohou být všichni fotbalisté, kteří v daném zápase odehráli alespoň patnáct minut nebo nastoupili v základní sestavě. Do závěrečného hodnocení se zahrnují hráči, kteří nasbírali známky z nadpolovičního počtu možných zápasů.

Jak se rozhoduje při shodě průměrných známek?

Pokud mají dva nebo více hráčů stejný průměr známek, použijí se následující pomocná kritéria: vyšší počet odehraných zápasů s udělenou známkou, vyšší postavení týmu v tabulce, vyšší počet vstřelených branek a vyšší počet titulů pro muže zápasu od deníku Sport.

Jaký vliv má hodnocení na kariéru hráče?

Hodnocení může mít výrazný vliv na kariéru hráče. Vysoké hodnocení často vede k lepším nabídkám transferů a zvýšení mediálního zájmu, zatímco nízké hodnocení motivuje hráče k tvrdší práci a zlepšení.

Kde mohu najít kompletní pořadí hráčů?

Kompletní pořadí hráčů podle známek deníku Sport můžete najít na webové stránce iSport.cz, kde jsou k dispozici podrobné seznamy a statistiky.